Als je veel pompoen hebt, kan je die letterlijk overal indraaien, dus ook in wafels 🙂
Ingrediënten:
- 2 1/2 cups bloem
- 2 1/2 t bakpoeder
- 1/2 t baksoda
- 1/2 t zout
- 2 t gemalen kaneel
- 1 t gemalen gember
- 1/2 t gemalen nootmuskaat
- 1/4 t kruidnagel
- 420 gram pompoen puree
- 2 cups soja of rijstmelk
- 1/3 cup olie
- 1/3 cup bruine suiker
- zakje vanille suiker
Verwarm het wafelijzer volgens de instructies.
Bron: Vegan with a vengeance
Zeef de bloem, bakpoeder, baksoda, zout en kruiden. Meng de sojamelk, pompoenpuree, olie en suiker in een aparte kom tot alles goed gemengd is. Giet het mengsel bij de bloem en meng alles. Bak de wafels.
Advertenties
12 november 2010 at 20:07
[…] Pompoenwafels […]