Pompoen puree


Pompoen puree is heel gemakkelijk te maken, en is eigenlijk niet zo veel werk. Je snijdt de pompoen in stukjes en haalt er de pitjes uit. Schuif de stukjes met schil en al in de oven (200°C). Laat dat voor een half uurtje tot driekwartier of tot de pompoen gaar is staan. Laat de pompoen even af koelen en schep dan met een lepel het vruchtvlees van de schil. Je kan dan eventueel de puree nog mixen om hem glad te krijgen. Je kan deze puree ook heel gemakkelijk invriezen of in potjes doen en dan steriliseren.

Advertenties

One response to “Pompoen puree

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: