Pumpkin Pie
Ingrediënten:
- 1 taartbodem
- eventueel pecannoten
- 340 gram silken tofu
- 2 cups pompoen purree
- 1/2 cup ahorn siroop
- 1/2 cup bruine suiker
- 1/4 cup maiszetmeel of arrowroot
- 1 1/2 tl gemalen kaneel
- 1/2 tl zout
- 1/4 tl gemalen gember
- 1/8 tl gemalen kruidnagel
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg je taartbodem in een vorm en prik er gaatjes in en bak ze voor.
Spreid de pecannoten op bakpapier en toast ze gedurende 7-10 minuten in de oven, tot je getoaste noten ruikt.
Neem een blender of gebruik je mixer om van alle andere ingrediënten een cremerig geheel te maken.
Giet de vulling in de taartbodem en bak gedurende 40-45 minuten.
Haal uit de oven als de buitenste paar centimeter stevig geworden zijn, het binnenste wordt stijver bij het afkoelen.
Druk de pecannoten op de taart ter versiering.
Laat afkoelen (minstens 2 uur) voor serveren.
Bron: The Joy Of Vegan Baking
Advertenties
3 februari 2011 at 08:22
Danke, jetzt endlich habe ich das Problem ganz gerafft 🙂