Pom Pom Pedoen Nog Meer Pompoen


Pumpkin Pie

Ingrediënten:

  • 1 taartbodem
  • eventueel pecannoten
  • 340 gram silken tofu
  • 2 cups pompoen purree
  • 1/2 cup ahorn siroop
  • 1/2 cup bruine suiker
  • 1/4 cup maiszetmeel of arrowroot
  • 1 1/2 tl gemalen kaneel
  • 1/2 tl zout
  • 1/4 tl gemalen gember
  • 1/8 tl gemalen kruidnagel

Verwarm de oven voor op 180°C.

Leg je taartbodem in een vorm en prik er gaatjes in en bak ze voor.

Spreid de pecannoten op bakpapier en toast ze gedurende 7-10 minuten in de oven, tot je getoaste noten ruikt.

Neem een blender of gebruik je mixer om van alle andere ingrediënten een cremerig geheel te maken.

Giet de vulling in de taartbodem en bak gedurende 40-45 minuten.

Haal uit de oven als de buitenste paar centimeter stevig geworden zijn, het binnenste wordt stijver bij het afkoelen.

Druk de pecannoten op de taart ter versiering.

Laat afkoelen (minstens 2 uur) voor serveren.

Bron: The Joy Of Vegan Baking
Advertenties

One response to “Pom Pom Pedoen Nog Meer Pompoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: