Kaastaart Met Rode Besjes


IMG_2646

Kaastaart Met Rode Besjes

Ingrediënten

  • 2 tbs ahornsiroop
  • 1 tbs maisolie
  • 7 tbs bloem
  • 3/4 cup rode besjes
  • 1 tbs water
  • 1 tbs rietsuiker
  • 1 tl arrowroot
  • 1 tl water
  • 1 bakje toffutti cream cheese
  • 80 gram yofu
  • 1/4 cup rietsuiker
  • 1 tbs bloem

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een springvorm van 12 cm in.

Voor de korst: Meng de ahornsiroop met de olie en de bloem. Druk het deeg op de bodem van de springvorm mooi aan. Prik gaatjes met een vork  in het deeg en bak gedurende 10 minuten.

Voor de topping: Doe de rode besjes in een kookpot samen met de suiker en het water. Kook zachtjes tot de besjes zacht zijn en zeef ze dan om de zaadjes er uit te halen. Los de arrowroot op in het water en voeg toe aan de besjes. Zet opzij.

Voor de vulling: Meng de toffutti cream cheese met de yofu in een blender. Voeg de suiker toe enen blend tot het mengsel crèmig is. Voeg de bloem toe en meng. Giet op de korst en bak gedurende 20 -25 minuten.

Zet de oven uit. Giet de topping op de taart en zet terug in de oven.  Haal de taart er na een uurtje uit en laat volledig afkoelen. Zet in de frigo voor minstens 8 uur.

bron: Sinfully Vegan

Advertenties

One response to “Kaastaart Met Rode Besjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: