Gebakken Aubergines Met Tomatensaus


IMG_2638

Gebakken Aubergines Met Tomatensaus

Ingerdiënten

  • aubergine
  • bloem
  • zout
  • olijfolie
  • passata tomatensaus
  • uitje
  • teentje look, geperst
  • peper en zout
  • verse basilicum

Snij de aubergine in plakjes en strooi er zout over. Laat minstens een kwartier (maar liever een half uur) staan, zodat het vocht er uit kan trekken en de aubergines lekker mals worden. Spoel de aubergines. Wentel ze in de bloem. Bak ze in een pan.

Voor de saus: fruit de ui en de look. Voeg de passata toe. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de basilicum toe.

IMG_2640

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: