Munt Citroen Cake


citroenmuntcake2

Munt Citroen Cake

Ingrediënten:

  • 3/4 cup soja melk
  • 3/4 cup vers citroensap
  • 1/8 cup muntstroop
  • 1/2 cup maïsolie
  • 2 1/2 cup bloem
  • 1 cup rietsuiker
  • 1 1/2 t baksoda
  • 1/2 t zout
  • geraspte schil van 2 citroenen
  • 5 takjes munt, in stukjes gesneden

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een tulband vorm in.

Meng de sojamelk, het citroensap, de schil van de citroen, de munt, de muntstroop en de olie. Voeg de bloem, de rietsuiker en het baksoda toe. Meng  alles grondig.

Giet in de vorm.

Bak gedurende 35-50 minuten, tot een tandenstoker er proper uit komt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: