Koolrabi Soep


koolrabisoep2

Koolrabisoep

Ingrediënten

  • 1 koolrabi (eventueel met loof)
  • 2 aardappelen
  • olie
  • uitje
  • teentje look
  • groentenbouillon
  • zout, peper
  • verse bieslook
  • verse peterselie

Snipper de ui en de look . Schil de koolrabi en de aardappel en snijd ze in kleine blokjes. Snij het loof in stukjes. Verhit de olie in een hoge pan en fruit de knoflook, de koolrabi en de aardappel even aan. Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook en kook het geheel zachtjes gaar. Pureer de soep met een staafmixer tot ze glad en gebonden is. Breng op smaak met peper, zout, bieslook en peterselie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: