Pasta met Asperges en Pistachenootjes


aspergepasta

Pasta met Asperges en Pistachenootjes
Ingrediënten

  • 250 gram pasta
  • 500 gram witte asperges
  • verse dragon
  • 1 uitje
  • 1 teentje knoflook
  • glas witte wijn
  • 1,5 dl plantaardige room
  • olie
  • pistachenootjes

Kook de spaghetti in ruim water. Snijd de asperges in schuine stukken. Verhit een pan met een beetje olie en bak ze op half hoog vuur aan tot ze zacht worden.

Verhit ondertussen een pan met een beetje olie, fruit de gesnipperde sjalot en knoflook en blus af met de wijn. Breng aan de kook, voeg de room en dragon toe. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.

Hak de pistachenootjes in stukjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: