Koolrabi Aardappel Gratin


Koolrabi-aardappel gratin

Ingrediënten:

  • 1 koolrabi
  • 3-4 aardappelen
  • 200 ml haverroom
  • tijm
  • peper en zout
  • look
  • gistvlokken
  • een handje vol cashewnootjes, gehakt

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de koolrabi en de aardappelen. Snij ze in plakjes. Leg de plajes in een ovenschaal, zorg ervoor dat er tussen elke laag een beetje tijm, look, peper en zout is. Overstrooi met gistvlokken cashewnootjes. Giet de haverroom er over.

Zet in de oven voor 25 minuutjes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: