Prei Tofu Quiche


Prei tofu quiche met champignons

ingrediënten:

  • 1 taardbodem
  • 2 teentjes look, geperst
  • 2 preien, in stukjes gesneden
  • een half bakje champignons, in schijfjes gesneden
  • 1 pakje tofu, uitgelekt
  • 120 ml soja melk (ongezoete)
  • peper, zout, nootmuskaat, tijm, peterselie, en/of andere kruiden
  • een snuifje kurkuma
  • gistvlokken
  • olijfolie

Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de korst 10 minuutjes voor.

Verhit de olijfolie in een pan en stoof de olie en de prei gaar, kruid met zout. Zet opzij. Verwarm de pan opnieuw en stoof de champignons gaar.

Blend de tofu en de sojamelk in een blender of met een mixer, voeg de kruiden, kurkuma en gistvlokken toe.

Meng het tofumengsel met de groenten. Giet alles in de taarbodem en zorg dat alles gelijk verdeeld is.

Bak gedurende 30-40 minuten en laat 10 minuutjes afkoelen voor het snijden.

Smakelijk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: